Priser & offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert.
Ring 0470-286 00 eller maila oss på hej@oddkommunikation.se.

Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar
idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

Välkommen!

Digital marknadsföring

Hur kan du använda dagens digitala kanaler för att nå dina mål?

Som företagare ska vi vara bra på många saker…

Förutom våra egna verksamheter så ska vi klara av att hantera många olika områden på samma gång, den digitala marknadsföringen är ett sådant. Och det är ett område vi inte kan undvika idag. Majoriteten av oss kommunicerar digitalt och det är där vi söker information. Så hur kan du nyttja dessa kanaler för att nå företagets mål?

Kunderna har höga förväntningar, allt ska vara lättillgängligt, begripligt och tilltalande. Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler, både hemsida, mailutskick, sociala medier, annonser, trycksaker mm. Det är här vi på Odd kommer in och kan hjälpa dig. Vi vet hur värdefull din tid är och vilken framgång du kan nå med en bra hemsida och en digital strategi.

Hemsidan är basen

Hemsidan är i de flesta fall basen i den digitala marknadsföringen. Därför är det viktigt att den först kommer på plats. Ibland kan det räcka med ett digitalt visitkort till att börja med. Och ibland är det viktigt att direkt komma igång med en lite större hemsida. Detta beror helt på vad ditt mål är. Tillsammans tar vi reda på vad som blir bäst för dig och din verksamhet. Hur kan en hemsida hjälpa dig?

Mer om hemsida för företag

Fler besökare som blir kunder

Med hjälp av mailutskick, sociala medier, sökmotorer, annonsering och andra kanaler runt om kan vi dra trafik till hemsidan. På så vis får du fler besökare som i nästa steg kan bli dina kunder. Men då gäller det att locka rätt besökare och se till att dessa kringliggande kanaler används på bästa sätt. Många kan få lite lätt ångest över att vara aktiva i sociala medier. De vet inte vad de ska skriva och börjar lätt tvivla på sin egen roll… vill någon verkligen läsa om detta? Och är inte Facebook mest för privatpersoner? Här hjälper vi dig att skapa en plan, för just dig. Så du vet vilka kanaler du ska använda, vad du ska skriva och när.

Mer om sociala medier

Logotyp och innehåll

Är du dessutom nystartad så behövs en logotyp, grafisk profil och bra texter som är anpassade för de olika kanalerna. Vi hjälper dig att få ihop helheten.

Mer om grafisk profil

Det här kan vi hjälpa dig med

Priser och offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert. Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

OddKommunikation AB
Västergatan 7, 352 31 Växjö
0470 - 286 00
hej@oddkommunikation.se