Priser & offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert.
Ring 0470-286 00 eller använd vår kontaktförfrågan.

Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar
idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

Välkommen!

Digital marknadsföring

Få kontroll på din digitala kommunikation

Vart mår ditt företag bäst av att synas?

Digital kommunikation
Med en digital tillvaro som bara växer och ständigt förändras gäller det att ha koll på vart din verksamhet mår bäst av att synas. Kunderna har höga förväntningar, allt ska vara lättillgängligt, begripligt och tilltalande. Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler, både hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, annonser, trycksaker mm. Därför behövs det en övergripande digital plan. Och det behöver inte vara så avancerat som det låter.

Digital plan först, sen skapa hemsida

Många digitala kampanjer och sociala medier leder på ett eller annat sätt till hemsidan. Den fungerar ofta som en bas. Därför är det viktigt att allt är förberett där för de som kommer till den. Hemsidan är en del i den övergripande digitala planen, som bör vara klar innan du börjar att bygga upp hemsidan. Då kommer allt hålla ihop och sträva efter samma grundläggande mål.

Innehållet styr

Som företag kan du inte bestämma vem som tar del av ditt innehåll på webben men du kan locka en viss typ av publik genom valet av innehåll. På köpet kan du även få en publik som är intresserad men som kanske inte blir direkta kunder, men däremot goda ambassadörer. Detta är viktigt att tänka på när du väljer vilka kanaler du ska använda och vilket innehåll du publicerar där. Om det så är till en blogg, ett inlägg på Facebook eller till en annonskampanj.

Måste jag finnas med på Facebook?

Många kan få lite lätt ångest över att vara aktiva i sociala medier. De vet inte vad de ska skriva och börjar lätt tvivla på sin egen roll… vill någon verkligen läsa om detta? Och är inte Facebook mest för privatpersoner?

Här kan en digital plan hjälpa dig. Du kommer se vart dina kunder finns och du kommer ha en plan för vad du ska skriva om och när. Det ska inte finnas några tvivel här. Sen måste det få ta lite tid och det krävs utvärdering för att verkligen veta hur det gått.

Det här kan vi hjälpa dig med

Oavsett om du behöver hjälp med helheten av din digitala kommunikation, enskilda webbkampanjer, hemsida eller att dra igång företagssidor i olika sociala medier så kan du få hjälp här. Här är några fler exempel:

  • Hemsida
  • Sociala medier
  • Digital nulägesanalys – hur mår er webbnärvaro idag?
  • Övergripande digital plan
  • E-handel
  • Copy och fotografering
  • Webbkampanjer / banners / annonsering
  • Digital profil – färger, typsnitt, profilbilder, topbilder i sociala medier mm
  • Mailutskick
  • Utbildning

 

Kontakta oss så hjälper dig med din digitala kommunikation

Välkommen att höra av dig

Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi ett möte.
0470-286 00
info@oddkommunikation.se

Skicka förfrågan