Priser & offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert.
Ring 0470-286 00 eller maila oss på hej@oddkommunikation.se.

Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar
idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

Välkommen!

Traventus

Webbplats och grafisk form till Traventus

Traventus är experter på Vismas affärssystem och hjälper sina kunder med allt från val av affärssystem, installation och anpassning till integration och utbildning. Vi har hjälpt Traventus med en ny hemsida i WordPress. Men även förnyat deras grafiska profil och tagit fram nya ikoner, profilbilder till Facebook och LinkedIn samt ny mailsignatur.

devices_traventus-liten

De önskade behålla sin signaturfärg, lila, men utöver det förnya den grafiska profilen och skapa en enhetlig och modern form. Kugghjulen blev den symboliska form som fått följa med i allt från logo till bakgrundsbilder och i ikonerna. Den representerar den roll Traventus har gentemot sina kunder och i sina tjänster. En trygg, stabil och framåtdrivande part.

Hemsidan är responsiv (mobilanpassad) och uppbyggd i WordPress. Efter att hemsidan lanserats hade vi en utbildning via telefon och därefter sköter kunden de vardagliga uppdateringarna på egen hand.

www.traventus.se 

Klicka för att se större versioner av bilderna

Priser och offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert. Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

OddKommunikation AB
Västergatan 7, 352 31 Växjö
0470 - 286 00
hej@oddkommunikation.se