Priser & offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert.
Ring 0470-286 00 eller använd vår kontaktförfrågan.

Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar
idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

Välkommen!

Om Odd

Odd – en kreativ byrå i Växjö

Här älskar vi allt det kreativa, om det så är att formge, skriva eller skapa bra webblösningar.

Lokalen

Kontoret ligger på Västergatan 7 i centrala Växjö. Välkommen att hälsa på!

Med en digital tillvaro som bara växer och ständigt förändras gäller det att ha koll på vart din verksamhet mår bäst av att synas. Kunderna har höga förväntningar, allt ska vara lättillgängligt, begripligt och tilltalande. Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler, både hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, annonser, trycksaker mm. Och det är just här vi kommer in och kan hjälpa dig.

Din egen marknadsavdelning

Ibland gör vi enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av våra kunder stannar länge och vi har ett nära samarbete där vi blir som en extern marknadsavdelning. Du väljer att göra det du är bra på och vi kan stötta upp eller helt ta hand om övriga delar.

Vi arbetar både med webb och tryck och kan täcka upp en stor del av det ett litet eller mellanstort företag behöver. Sen har vi ett nätverk av partners inom olika områden som vi kan använda oss av.

Tillsammans med dig skapar vi de bästa förutsättningarna för just din verksamhet. Även om du har konkurrenter som säljer liknande produkter och tjänster så har du något som är unikt. Det vill vi hitta och hjälpa dig att nå ut med. Ett eget uttryck för dig som speglas via både design, copy och teknik.

Liten men ändå stor

Odd är ett litet företag men med en stor bredd i både kunskap och erfarenhet. Vi har inga färdiga paket utan allt anpassas för varje projekt. Det gör att du får en lösning skapad för just dig.

Kommunikation på topp

Med en förkärlek till fornnordiska namn hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Grunden i allt som görs i detta bolag är kommunikation. Kommunikation som får våra kunders verksamheter att nå nya höjder. Så OddKommunikation AB blev namnet på denna byrå.

Snabb fakta

  • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
  • 2011 gjordes bolaget om till ett Aktiebolag och blev OddKommunikation AB
  • Ägs och drivs av Nina Möller, 0733-81 08 91 | nina@oddkommunikation.se

 

Välkommen att höra av dig

Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi ett möte.
0470-286 00
info@oddkommunikation.se

Skicka förfrågan