Priser & offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert.
Ring 0470-286 00 eller använd vår kontaktförfrågan.

Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar
idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

Välkommen!

Utbildning

Utbildning i sociala medier

Här får du verktygen för att lyckas med din närvaro i sociala medier. Vi lär dig allt från hur du skapar en övergripande strategi till att gå ner mer i detaljer och fota de perfekta bilderna samt att skriva säljande texter. Allt med fokus på digital kommunikation.

På vår utbildningsportal hittar du alla onlineutbildningar inom digital kommunikation. Du köper dem direkt och kan göra dem när du vill, när du har tid. Se och boka våra onlineutbildningar

Anpassade utbildningar

För dig som önskar något mer anpassat kan vi hålla en utbildning/workshop för enbart ditt företag eller om ni är en grupp småföretagare som vill gå samman. Inriktningen på utbildningen kan anpassas helt efter era behov. Nedan är ett exempel på ett upplägg med en av våra populäraste kurser, den finns även som onlineutbildning.

 

Hur du lyckas i sociala medier

Hur du lyckas i sociala medier

Detta är en anpassad utbildning där vi håller en utbildning/workshop för enbart ditt företag eller om ni är en grupp småföretagare som vill gå samman.

I denna utbildning lär du dig vad sociala medier är och varför ditt företag ska finnas där. Vi går igenom vad som krävs för att lyckas och hur du kan skapa en egen strategi. Vilka kanaler ska du använda? Vilka skriver du till? Hur väljer du rätt innehåll? Vi visar hur du med en genomtänkt plan och rätt innehåll kan använda sociala medier för att stärka varumärket, få en större publik och sälja mer.

Vi varvar teori med praktiska övningar där du arbetar utifrån din verksamhet. Du får många tips och verktyg att använda samt mallar för att skapa egna innehållsscheman.

Prisexempel grupp

För 5-8 personer från kl 9-15 med 1h lunchpaus
12.500 kr ex moms inkl utbildningsmaterial och intyg.
Restid och resekostnader tillkommer.

Prisexempel enskilt företag

För 1-2 personer från kl 8-12 med kort fikapaus
4.500 kr ex moms inkl utbildningsmaterial och intyg.
Restid och resekostnader tillkommer. Kan även hållas på vårt kontor i Växjö.

Ring 0470-286 00 för mer information eller maila hej@oddkommunikation.se

Välkommen att höra av dig

Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi ett möte.
0470-286 00
info@oddkommunikation.se

Skicka förfrågan